Szolgáltatás


 

KÁRTEVŐIRTÁS PROFESSZIONÁLIS MÓDSZEREKKEL.

Cégünk Budapesten, Pest és Heves megyében vállal rovar- és rágcsálóirtást. Igény esetén akár azonnali kiszállással nagyon kedvező áron szabadítjuk meg az Ön környezetét a kártevőktől.

Lakossági és közületi megbízásokat egyaránt vállalunk. A minőségi munkavégzést több éves szakmai tapasztalatunk garantálja.

Díjmentes szaktanácsadásért és árajánlatért forduljon hozzánk! Bármikor rendelkezésére állunk telefonon (30/444-6118, 70/426-7091) vagy e-mailen.

Rovarirtás során az emberre és a háziállatokra szinte teljesen veszélytelen, szelektív irtószerekkel dolgozunk. Rágcsálóirtást akár vegyszermentes megoldásokkal is vállalunk. Munkánk során mindvégig szem előtt tartjuk a kártevőirtásra vonatkozó biztonsági előírásokat és szakmai ajánlásokat. A HACCP létesítményekben munkánkat teljes mértékben dokumentáljuk és segítséget nyújtunk a monitoring rendszer kiépítésében.

A különféle kártevők életmódjáról, kiirtásának módszereiről és a kártevőkkel kapcsolatos kérdésekről itt olvashat: csótányirtás, poloskairtás, hangyairtás, darázsirtás, bolhairtás, rágcsálóirtás, nyestek távoltartása, madarak elleni védekezés, HACCP.